Word lid

Stadswerk is een kennisnetwerk van professionals voor de openbare ruimte. We zijn er voor de koplopers die nieuwsgierig zijn naar werkende oplossingen voor grote maatschappelijke uitdagingen. Uitdagingen die vaak samenkomen in de openbare ruimte en vragen om gezamenlijke visie- en kennisontwikkeling. Want toekomstbestendige oplossingen vind je alleen maar samen.

Meer redenen nodig om u aan te sluiten bij Stadswerk? Bekijk de ledenvoordelen.

Is uw werkgever al lid van Stadswerk? Dan kunt u zichzelf middels dit formulier aanmelden om toegang te krijgen tot de ledenfaciliteiten. Weet u het niet zeker? Bekijk de gemeentelijke leden of bekijk de overige organisaties.

Lidmaatschappen
Kies hieronder het type lidmaatschap dat bij uw organisatie past. Eerst meer weten? Bekijk de ledenvoordelen of de contributietarieven.

Lidmaatschap voor gemeenten en gemeentelijke samenwerkingsverbanden.

Gemeente aanmelden

Nog twijfel? Maak kennis met Stadswerk via een gemeentelijk proeflidmaatschap.

Provincies, waterschappen, omgevingsdiensten, ministeries e.d.

Lidmaatschap overige overheden

Lidmaatschap voor bedrijven en zzp'ers. Let op aan een lidmaatschap zijn kosten verbonden.

Bedrijf aanmelden

Onderwijsinstellingen die actief zijn op het Stadswerkterrein kunnen gratis lid worden van onze vereniging. ‘In ruil’ voor dit gratis lidmaatschap vragen we actieve betrokkenheid bij onze activiteiten, publiciteit voor Stadswerk onder medewerkers en studenten en (voor zover relevant) korting op het post-hbo onderwijsaanbod voor onze leden.

Lidmaatschap opleidingen

Het lidmaatschap voor studenten, een gepensioneerd of persoonlijk lid, maar werkgever geen lid. Let op aan een lidmaatschap zijn kosten verbonden.

Individueel lidmaatschap

Is er iets gewijzigd in uw situatie dat betrekking heeft op uw Stadswerk-lidmaatschap? Laat het ons weten via info@stadswerk.nl.

Neemt u de rol als hoofdcontactpersoon over binnen het lidmaatschap?
Vul dan het formulier in.

Cookie-instellingen