Stadswerk tipt: seminar Groenblauwe daken voor een leefbare stad

28-08-2018

Groenblauwe daken als oplossing voor klimaatproblemen in de stad zijn actueler dan ooit. Nieuwe ontwikkelingen, kennis delen en mogelijkheden voor versnelling staan centraal op 19 september in Nijmegen, tijdens het seminar 'groenblauwe daken voor een leefbare stad'.

Waarden van groenblauwe daken staan centraal tijdens dit seminar. Want het wordt steeds duidelijker dat groene daken meerdere voordelen in een keer opleveren. Water bergen, én hitte verminderen én biodiversiteit versterken. Of wat te denken van een tuindak, koffie drinken op het dak, en genieten van stadse vergezichten.

Welke waarde kun je realiseren?
Dit jaar kunt u tijdens het seminar ‘Groenblauwe daken voor een leefbare stad’ samen aan de slag met vragen als: welke waarden zijn van belang voor wie? Welke waarde kun je realiseren op het dak? hoe neem je particulieren mee om samen meer waarde op hun dak te creëren? En: welke volgende stap is nodig om nog meer waarde op het dak te stapelen? Tijdens het seminar worden cases, feiten en nieuwe ontwikkelingen gedeeld.  Daarnaast zijn er diverse thematische deelsessies en pitches.

Meer informatie?
Het seminar vindt plaats op woensdag 19 september 2018 van 10:00 - 16:30 uur. Locatie is Lindenberg, Huis voor de Kunsten in Nijmegen (Ridderstraat 23). Aanmelden en meer informatie? Klikt u dan hier.

Bekijk ook

Cookie-instellingen