Marktdag Ondernemend Samen Werken in Provincie Utrecht: Klimaat in concurrentie?

04-10-2018

Het begint een traditie te worden: de Marktdag in de provincie Utrecht, waar de bouwkolom jaarlijks samen komt om te netwerken en met elkaar in gesprek te gaan over actuele bouw gerelateerde thema’s en samenwerking. Dit jaar vind de Marktdag plaats op 7 november in Afas te Leusden.

Bent u benieuwd naar de gevolgen van klimaatveranderingen in de samenleving en de gebouwde omgeving? Zijn er naast bedreigingen juist ook kansen? Kom dan inspiratie opdoen, ervaringen uitwisselen en van elkaar leren.

Diederik Samsom en Doekle Terpstra
De Marktdag is speciaal bedoeld voor alle partijen, die met hun activiteiten ingrijpen in de fysieke leefomgeving. We willen inspireren om samen de huidige en toekomstige uitdagingen op het gebied van klimaat in de openbare ruimte en in woning- en utiliteitsbouw op te pakken. Na een inloop met lunch kunt u plenair getuige zijn van een gesprek met Diederik Samsom, Doekle Terpstra en Matthijs Huizing. Hierna kunt u kiezen uit en aantal workshops, kennissessies en lezingen. Vanaf 16:15 is er een netwerkborrel.

Aanmelden en meer informatie?
U kunt zich hier aanmelden voor de Marktdag. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Op de dag zelf bepaalt u uw definitieve keuze voor de workshops, waarbij het principe vol is vol geldt. Deelname aan de marktdag is kosteloos.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Daniëlla Traa van de Marktdag, via officecomm@casema.nl.

Bekijk ook

Cookie-instellingen