Stadswerk tipt: CO2-Prestatieladder in de praktijk

21-05-2019

Hoe kunt u als organisatie een bijdrage leveren aan de klimaatdoelen? Hoe reduceert u CO2 en kosten binnen de bedrijfsvoering, in projecten én in de keten door gebruik te maken van de CO2-prestatieladder? U hoort het tijdens het DGWW-Café op dinsdag 18 juni a.s. in Arnhem.

Madeleine Schenk (MVO Groep) leidt de bijeenkomst. In een interactieve setting met verschillende sessies krijgt u de laatste informatie over CO2 reductie en gaat u in gesprek met experts, gemeenten, maatschappelijke organisaties en overheidsorganisaties. Margareta Rajkowski (provincie Gelderland) vertelt u waarom de provincie Gelderland actief inzet op toepassing van de CO2-prestatieladder en Maud Vastbinder (SKAO) legt uit waarom de ladder bij aanbestedingen toch onderscheidend is. Verder komen er diverse praktijkvoorbeelden aan bod. Uiteraard is er volop gelegenheid om elkaar te spreken. Het belooft een boeiende middag te worden die u niet wilt missen!

Meld u aan, aantal plaatsen beperkt!
Het programma komt tot stand met medewerking van o.a. provincie Gelderland, Heijmans, ProRail, Smals Dredging, Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO) en Unie van Waterschappen. Voor meer informatie over het programma kijkt u op www.duurzaamgww.nl. Aanmelden kan via deze link. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en nadere informatie. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Bekijk ook

Cookie-instellingen