Almere gastgemeente Nederlandse Boominfodag 2020

23-05-2019

De vernieuwde Nederlandse Boominfodag 2019 zit erop! Samen met de VHG en gastgemeente Europese Bomenstad Apeldoorn kunnen we terugkijken op een mooie, geslaagde editie van hét event voor de bomenvakwereld. Volgend jaar wordt de Boominfodag georganiseerd samen met de gemeente Almere.

In een festivalachtige setting kwamen zo’n 250 professionals namens gemeenten en bedrijfsleven samen. De twee dagen boden onder andere relevante presentaties en workshops, een inspirerende blik op de toekomst door keynote spreker Stefaan Vandist en een beursvloer waar de beste bedrijven uit de vakwereld verzameld waren.

Almere Groen en gezond
De samenwerking met de gemeente Almere is geen toevallige. Almere heeft het thema Growing Green Cities centraal staan in haar ontwikkeling, met als hoogtepunt de Floriade in 2022. Op het Floriadeterrein vindt dan ook de Nederlandse Boominfodag 2020 plaats. Met Growing Green Cities draagt Almere bij aan oplossingen voor vraagstukken rondom voeding, de groene omgeving, energieproductie en gezondheid: Feeding, Greening, Energizing and ‘Healthying’ the City. Growing Green Cities gaat om het groeien naar een groene, gezonde stad met ruimte voor nieuwe en innovatieve ideeën en kansen voor iedereen. Samen maken we de stad! Meer informatie vindt u op de website www.growinggreencities.nl.

Bekijk ook

Cookie-instellingen