Nederlandse Boominfodag verplaatst naar 2021

01-04-2020

Vanwege het coronavirus heeft de overheid alle evenementen tot en met 1 juni verboden. Dat betekent dat ook de Boominfodag 2020 op 14 en 15 mei in Almere geen doorgang kan vinden. De volgende editie vindt mei 2021 plaats. De gemeente Almere is dan opnieuw de gastheer.

De organisatie heeft nagedacht over de mogelijkheid het evenement toch nog in 2020 te organiseren, maar heeft daar niet toe besloten.

Voorkeur voor het voorjaar
Organiseren voor de zomer is niet realistisch of haalbaar, terwijl de periode na de zomervakantie erg druk wordt door de vele bijeenkomsten die verschoven zijn of gaan worden. Bij verzetten naar het najaar komen de edities van 2020 en 2021 te dicht op elkaar te zitten. Daarnaast heeft gastgemeente Almere ook een voorkeur voor het voorjaar, omdat er dan een mooie combinatie is te maken met andere evenementen.

Volgende Boominfodag mei 2021
Alles overwegende is er dus voor gekozen de volgende Nederlandse Boominfodag mei 2021 te organiseren. Dit is ook besproken met de al vastgelegde sprekers die allen bijzonder enthousiast zijn om ook volgend jaar een bijdrage te leveren aan het programma. Daarnaast wordt het programma natuurlijk aangevuld met dan actuele thema’s.

Meer informatie?
Via www.boominfodag.nl blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen. Daar vindt u ook de gegevens van de contactpersonen namens VHG en Stadswerk mocht u vragen hebben over het verplaatsen of de nieuwe editie, in 2021.

 

Bekijk ook

Cookie-instellingen