Christel Tijhuis over Japanse Duizendknoop in podcast ''t is 5 voor 12'

16-04-2020

In onze nieuwe podcastserie ''t is 5 voor 12' buigen prominente professionals zich over vijf vragen die niet op een antwoord kunnen wachten! Luister naar Christel Tijhuis (Kennisplatform invasieve Exoten) die de 5 meest urgente vragen over de Japanse Duizendknoop van deskundig commentaar voorziet.

Nadat de eerste editie met Joop Spijker over de Eikenprocessierups vorige week online ging, is het nu dus de beurt aan Christel Tijhuis. 

Initiatiefnemer Kennisplatform Invasieve Exoten
Christel Tijhuis is, met Stadswerk, Probos en Wageningen University & research, initiatiefnemer van het Kennisplatform Invasieve Exoten. Dat wil op één plek gevalideerde kennis en informatie over de bestrijding van Invasieve Exoten samenbrengen. Het digitale platform moet juni 2020 gereed zijn en beheerders en beleidsmakers helpen bij effectief beleid en beheer. De pijlen zijn allereerst gericht op de Japanse Duizendknoop. En daar beantwoordt Christel Tijhuis in deze editie van 't is 5 voor 12 alvast 5 urgente vragen over! U kunt luisteren via Spotify of onze eigen podcastwebsite. Iedere donderdag staat er een nieuwe editie online.Meer informatie?
Het Kennisplatform Invasieve Exoten wordt financieel mede voorlopig mogelijk gemaakt door de gemeenten Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Den Bosch, Zaanstad en Hillegom en de provincies Utrecht en Noord-Holland. Maar ook uw organisatie kan natuurlijk aanhaken. Wilt u dat of wenst u meer informatie? Mail met Marcelle Verhoeven: marcelle.verhoeven@stadswerk.nl

Bekijk ook

Cookie-instellingen