Wiebke Klemm schrijft met live webinar Stadswerk-geschiedenis

29-04-2020

Op 29 april organiseerden we, om 11 uur ’s morgens, het eerste webinar in onze ruim 100-jarige geschiedenis. Landschapsarchitecte Wiebke Klemm gaf het startschot voor een serie webinars waar u de komende tijd kosteloos aan mee kunt doen.

Al ruim voor aanvang was het in de ‘openbare chat’ een drukte van belang. Mensen die elkaar nu niet fysiek meer kunnen ontmoeten, groetten elkaar hartelijk, andere deelnemers vroegen zich af wanneer het webinar van start zou gaan.

Ruim 300 belangstellenden
Om een minuut over elf was het zover. Ruim 300 belangstellenden hadden zich voor het webinar van Klemm aangemeld. Haar interessante verhaal maakte duidelijk waarom. Het zat boordevol vernieuwende en inspirerende inzichten over de effecten van stedelijk groen op het stadsklimaat. Inzichten die zo naar de praktijk van alledag vertaald kunnen worden. Ook bleek ook voor ons maar weer eens dat “alle begin moeilijk is.” We hadden te kampen met  technische  verbindingsproblemen. Die gaan we samen met onze provider oplossen voor onze volgende webinars. Ondanks dat kijken we terug op een geslaagde sessie. Extra mooi is dat alle geïnteresseerden die, om wat voor reden ook, niet bij het ‘live webinar’ aanwezig konden zijn een link krijgen die leidt naar een ‘replay’.

Meer informatie?
Stadswerk werkt hard aan de invulling van haar webinar programma. Klik hier voor het meest actuele overzicht. 

Bekijk ook

Cookie-instellingen