Nederlandse Boominfodagen 2021 vinden online plaats op 3 en 4 juni 2021

12-05-2021

Hét jaarlijkse landelijke evenement over bomen en groene infrastructuur staat dit jaar weer op de planning! Dit keer krijgen de Boominfodagen op 3 en 4 juni 2021 gestalte als een gratis online editie, met een programma bomvol webinars en talkshows, met bekende sprekers uit binnen- en buitenland.

Via www.boominfodag.nl kunt u zich al aanmelden voor deze sessies.

Online kennisdeling
Op donderdag 3 en vrijdag 4 juni komen de Boominfodagen, georganiseerd door Stadswerk en VHG, naar uw woonkamer toe. Met het concept ‘Boominfodag Live!’ kunt u online sessies volgen van zowel interessante binnenlandse sprekers als toonaangevende internationale gasten. Nieuw dit jaar zijn de Boominfodag Live!Shows, waarin founding father van de Boominfodag Jan Willem de Groot steeds in gesprek gaat met drie experts over onderwerpen als soortendiversiteit, ecosysteemdiensten en de eikenprocessierups.

De volledige invulling van het programma maken we in de loop van de maand bekend, maar een tipje van de sluier willen we u niet onthouden. Zo spreekt Valerie Trouet, die in 2020 de Jan Wolkers Prijs ontving voor haar boek Wat bomen ons vertellen. Ook vertelt Roeland Lelieveld over Africa Wood Grow en de strijd tegen ontbossing in Kenia, neemt Matthew Wells duurzame stadsbossen in het Californische Santa Monica onder de loep en neemt Julian Hight u mee op een muzikale reis naar het eeuwenoude Britse bos. Dit wilt u niet missen!

Gratis event
Deze online editie van de Boominfodag is gratis toegankelijk. U hoeft zich alleen maar aan te melden voor de sessies die u bij wilt wonen. De webinars en kennissessies vinden plaats via WebinarGeek; de talkshows zenden we uit via YouTube. Ook daarvoor stellen we een aanmeldingsformulier beschikbaar, zodat u de link naar de stream in uw mailbox ontvangt. Uiteraard houden wij u via onze mailings, www.stadswerk.nl en de Boominfodag-site op de hoogte. Bent u erbij?

Bekijk ook

Cookie-instellingen