Erasmus University Rotterdam zoekt naar ontwerpopdrachten Design Atelier

24-06-2021

Met het Design Atelier werken studenten in groepen aan een ontwerpopdracht voor een externe opdrachtgever die werkzaam is in de publieke sector. Een unieke mogelijkheid voor u om een knellend vraagstuk te laten voorzien van een frisse blik door masterstudenten Bestuurskunde. Meldt u zich aan?

Aankomend studiejaar hopen een groot aantal masterstudenten Bestuurskunde te beginnen aan hun opleiding. Onderdeel daarvan vormt het Design Atelier. Tijdens dit atelier voeren studenten in teams een ontwerpopdracht uit in opdracht van een organisatie actief in het publieke domein. Ook dit jaar doen studenten uit verschillende richtingen mee aan dit atelier. Dat betekent dat kennis over governance en complexe besluitvorming, beleid en politiek en HR en verandermanagement bij elkaar komt. Een prachtige kans dus voor u om een vraagstuk in te brengen waar deze studenten gedurende vijf maanden, onder deskundige begeleiding vanuit de EUR, hun tanden in kunnen zetten. Ervaren ontwerpprofessionals geven design workshops, terwijl docenten bestuurskunde de studenten helpen bij het toepassen van bestuurskundige kennis op een praktisch vraagstuk.

Wilt u meer weten over de opzet van het Design Atelier en hoe u zich daarvoor kunt aanmelden? Download dan onderstaand document.

Download het Word-document 

Bekijk ook

Cookie-instellingen