Is uw Stadswerkcertificaat Zorgvuldig handelen Wet Natuurbescherming nog geldig?

09-12-2021

Een Stadswerkcertificaat Zorgvuldig handelen Wet natuurbescherming mag maximaal een half jaar verlopen zijn om nog aan een bijeenkomst voor hercertificering deel te mogen nemen.

In het kader van de beperkingen op basis van de coronaregelgeving is de geldigheid van de certificaten met een extra half jaar verruimd. Een certificaat mag dus maximaal 1 jaar verlopen zijn om nog voor hercertificering in aanmerking te komen. Dit besluit geldt voor certificaten die qua geldigheidsdatum verlopen zijn in 2020 en 2021.

We zien en horen dat er heel veel aanmeldingen zijn voor trainingen en cursussen voor hercertificering. IPC Groene Ruimte is druk bezig met het scholen van nieuwe docenten zodat er nog meer trainingen kunnen worden verzorgd. Recentelijk zijn nieuwe trainingen toegevoegd op de website van IPC. Mochten er desondanks problemen ontstaan vanwege de verloopdatum van uw certificaat, stuur ons dan een mailtje zodat we kunnen kijken of hier een oplossing op maat voor kan worden gevonden. Het e-mailadres is info@stadswerk.nl.

Bekijk ook

Cookie-instellingen