IPWEA Asset Management Studiereis | 12 – 16 juni 2023

02-03-2023

Assetmanagement is al jaren een hot-topic in Australie. Wil je op de hoogte zijn van de laatste mondiale ontwikkelingen dan heeft IPWEA, onze Australische zusterorganisatie een prachtig aanbod.

IPWEA organiseert een Asset Management Study Tour gekoppeld aan het IPWEA International Asset Management Congress dat van 14-15 juni 2023 zal worden gehouden aan de Gold Coast, Queensland, Australië. Chris Champion, voormalig CEO van IPWEA Australasia en huidig ​​internationaal adviseur, is gastheer.

Studiethema: CASE STUDIES IN INFRASTRUCTUUR ASSET MANAGEMENT

De Tour zal casestudy's onderzoeken in het beheer van infrastructuuractiva in verschillende steden . De groep bestaat uit een mix van internationale en nationale afgevaardigden. Dit voegt een extra dimensie toe aan deze studiereis en biedt de mogelijkheid tot netwerken met afgevaardigden uit verschillende landen.

De kosten voor deze studietour bedragen € 696,00 .De studietour is gekoppeld aan het IPWEA Internationaal Assetmanagement congres op 14 en 15 juni 2023. De toegangsprijs voor dit congres bedraagt € 680,80. De reis naar Australie en de hotelkosten zijn voor eigen rekening

! Ga je zelf een presentatie houden tijdens het congres dan is bij Stadswerk een tegemoetkoming in de kosten van € 750,00 verkrijgbaar.

Klik hier voor meer informatie over het congres en de studiereis.

Bekijk ook

Cookie-instellingen