Terugkijken webinars vanaf 1 januari 2024 exclusief voor Stadswerkleden

07-12-2023

Ook in 2024 organiseren we op donderdagochtend van 11.00 tot 12.00 uur weer webinars over actuele onderwerpen over de openbare ruimte.

Deze webinars bieden we kosteloos aan voor iedereen die interesse heeft in deze actuele ontwikkelingen. Kort en krachtig én ruimte om vragen te stellen. Zo maken we kansen en obstakels in de sector toegankelijk voor iedereen.

Dit vaste tijdstip is niet voor iedereen passend, maar terugkijken op een eigen gekozen moment biedt dan een oplossing. Vanaf 1 januari bieden we deze service alleen nog maar aan voor Stadswerkleden. Zij kunnen in het besloten deel van de Stadswerkwebsite alle webinars van Stadswerk terugkijken. De webinars die nu terug te kijken zijn via onze website zullen nog t/m 22 december voor iedereen beschikbaar zijn. Daarna zullen deze achter het beslotendeel worden geplaatst.

We bieden onze leden deze service, aangezien zij door het betalen van contributie deze webinars mogelijk maken. Leden die nog geen toegang hebben tot besloten ledenfaciliteiten op ons platform kunnen dit aanvragen via www.stadswerk.nl/platform.

Bekijk ook

Cookie-instellingen