Call for papers!

24-08-2017

Voor het IFME Worldcongres in Kansas als the Adaption Futures conferentie in Kaapstad staan ‘calls for papers’ open. Wilt u uw kennis over de Nederlandse praktijk delen en een presentatie geven, dan kunt u als Stadswerklid een tegemoetkoming van € 500,00 in de reis- en verblijfkosten krijgen.

Het aanmoedigen van leden om kennis in het buitenland te delen, past binnen de ambities van Stadswerk om kennisuitwisseling niet te beperken tot onze landsgrenzen. We kunnen er immers met recht trots op zijn hoe we in ons land de openbare ruimte inrichten en onderhouden.

 

Uitgelezen kans! 

Het IFME worldcongress on municipal engeneering wordt van 26 tot en met 29 augustus 2018 gehouden in het Amerikaanse Kansas. Tot 15 september a.s. staat deze ‘call for papers’ open. Dat geldt ook voor de ‘call for papers’ voor de Adaptation Futures conferentie 2018. De vijfde editie van dit congres vindt plaats van 18 tot en met 21 juni 2018 in Kaapstad. Het congres biedt een uitgelezen mogelijkheid om als Nederlandse (gemeentelijke) overheid te laten zien welke maatregelen wij nemen als antwoord op klimaatverandering. Meer informatie over beide congressen en de ‘calls for papers’ vindt u via onderstaande links. Voor de tegemoetkoming van € 500,00 in de reis- en verblijfkosten neemt u contact op met ons verenigingsbureau via info@stadswerk.nl

 

IFME Worldcongress: meer informatie

 

Adaption Futures Conference 2018: meer informatie

Bekijk ook

Cookie-instellingen