Stadswerk tipt: De Groene Stad Charta

21-11-2017

Op dinsdag 28 november kunt u aanwezig zijn bij de feestelijke introductie van DE GROENE STAD CHARTA. De bijeenkomst vindt plaats van 15.30 tot 17.30 uur in de Malietoren, het VNO-NCW-gebouw, Bezuidenhoutseweg 12 in Den Haag.

Met uw aanwezigheid onderstreept u het belang dat u hecht aan ‘natuurlijk groen’.

Gastheer is Hans de Boer, voorzitter van VNO-NCW. Sprekers zijn o.m. Robbert Snep van Wageningen University Research, Henk Westerhof van Anthos, wethouder Robin Paalvast van de gemeente Zoetermeer en uiteraard Hans de Boer namens VNO-NCW.

Feestelijk slotmoment
Met Kamerleden, wethouders, wetenschappers, belangenorganisaties en vertegenwoordigers van het bedrijfsleven onderstreept u samen het belang dat u hecht aan ‘natuurlijk groen’. De middag beleeft haar apotheose met het feestelijk slotmoment: de ondertekening van De Groene Stad Charta waarmee de eerste bedrijven en organisaties zichtbaar maken dat ze de doelstellingen van De Groene Stad ondersteunen en zullen uitdragen. Meer informatie vindt u op www.degroenestad.nl. De middag wordt afgesloten met een informeel samenzijn in de hal van de Malietoren. Heeft u zich nog niet aangemeld, stuur dan een mailtje naar m.vanvelde@degroenestad.nl.

Bekijk ook

Cookie-instellingen